Vlaardingense Taxi

TAXI VLAARDINGEN

Vlaardingense

Taxi


TAXI VLAARDINGEN BESTELLEN?

Wilt u een taxi bestellen in Vlaardingen waarbij u verzekerd bent van service en kwaliteit? Taxiregio zorgt ervoor dat u goed terecht op tijd op uw bestemming van of naar Vlaardingen komt.

Wanneer u een taxi in Vlaardingen bestelt dan zijn wij er altijd binnen 10 minuten op uw locatie. Wij hebben inmiddels 10 taxi’s 24/7 klaar staan om u van dienst te zijn. Wij doen veel ritten binnen Vlaardingen zoals naar het centrum, een taxi naar uitgaansgebied de Visbank of naar de Surfplas. Wij brengen u snel en veilig naar de desgewenste bestemming.

SOORTEN RITTEN TAXI VLAARDINGEN

Bij ons kunt u een taxi in Vlaardingen reserveren voor verschillende soorten ritten:

  • Prive Taxi Vlaardingen
  • Taxi Vlaardingen Luchthavenvervoer
  • Spoed Pakketservice Taxi Vlaardingen
  • Uitgaans vervoer
  • Groepsvervoer Taxi Vlaardingen

BETAALMOGELIJKHEDEN TAXI VLAARDINGEN

Our goal is to let you experience a taxi ride that is as easy and comfortable as possible. At Taxiregio you can pay in different ways in the taxi to and from Vlaardingen. :

Wij bieden u de onderstaande mogelijkheden aan:

Contant
Betaal in de taxi van of naar Vlaardingen met contant geld, wel zo gemakkelijk.

Pinnen
Alle taxi’s van Taxiregio zijn voorzien van een pinpad. Wilt u uw taxi in Vlaardingen betalen met de pinpas dan maken wij u dit mogelijk, ook de kleine bedragen. zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Veilig en zonder extra kosten.

Creditcard
In een taxi van Taxi Regio kunt u met creditcard betalen. Alle taxi’s accepteren VISA, MasterCard en American Express. Veilig en zonder extra kosten.

VASTE TAXI PRIJZEN VAN EN NAAR VLAARDINGEN

Via ons kan je ook langere ritten bestellen zoals : een taxi van Vlaardingen naar Schiphol of een taxi van Vlaardingen naar Brussel. U kunt ook via onze nummer meer informatie opvragen.

U kunt heel gemakkelijk via onze online reserveringsformulier een taxi bestellen ook is het uiteraard mogelijk om te bellen via ons nummer: 010 – 210 4186. Vlaardingen heeft enorm veel aan te bieden. 

Onze taxi’s kennen Vlaardingen en kunnen u op vrijwel elke locatie afzetten.

KLANTEN OVER ONS

Ervaringen