Taxi Vlaardingen

Taxi Vlaardingen

Taxi bestellen Vlaardingen


TAXI VLAARDINGEN BESTELLEN?

Wilt u een taxi bestellen in Vlaardingen waarbij u verzekerd bent van service en kwaliteit? Taxiregio zorgt ervoor dat u goed terecht op tijd op uw bestemming van of naar Vlaardingen komt.

Wanneer u een taxi in Vlaardingen bestelt dan zijn wij er altijd binnen 10 minuten op uw locatie. Wij hebben inmiddels 10 taxi’s 24/7 klaar staan om u van dienst te zijn. Wij doen veel ritten binnen Vlaardingen zoals naar het centrum, een taxi naar uitgaansgebied de Visbank of naar de Surfplas. Wij brengen u snel en veilig naar de desgewenste bestemming.

Taxi Vlaardingen

SOORTEN RITTEN TAXI VLAARDINGEN

Bij ons kunt u een taxi in Vlaardingen reserveren voor verschillende soorten ritten:

  • Prive Taxi Vlaardingen
  • Taxi Vlaardingen Luchthavenvervoer
  • Spoed Pakketservice Taxi Vlaardingen
  • Uitgaans vervoer
  • Groepsvervoer Taxi Vlaardingen

BETAALMOGELIJKHEDEN TAXI VLAARDINGEN

Ons doel is om u een zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk taxirit te laten ervaren. Bij Taxiregio kunt u op verschillende manieren betalen in de taxi van en naar Vlaardingen.

Wij bieden u de onderstaande mogelijkheden aan:

Contant
Betaal in de taxi van of naar Vlaardingen met contant geld, wel zo gemakkelijk.

Pinnen
Alle taxi’s van Taxiregio zijn voorzien van een pinpad. Wilt u uw taxi in Vlaardingen betalen met de pinpas dan maken wij u dit mogelijk, ook de kleine bedragen. zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Veilig en zonder extra kosten.

Creditcard
In een taxi van Taxi Regio kunt u met creditcard betalen. Alle taxi’s accepteren VISA, MasterCard en American Express. Veilig en zonder extra kosten.

VASTE TAXI PRIJZEN VAN EN NAAR VLAARDINGEN

Via ons kan je ook langere ritten bestellen zoals : een taxi van Vlaardingen naar Schiphol of een taxi van Vlaardingen naar Brussel. U kunt ook via onze nummer meer informatie opvragen.

U kunt heel gemakkelijk via onze online reserveringsformulier een taxi bestellen ook is het uiteraard mogelijk om te bellen via ons nummer: 010 – 210 4186. Vlaardingen heeft enorm veel aan te bieden. 

Onze taxi’s kennen Vlaardingen en kunnen u op vrijwel elke locatie afzetten.

Klanten over ons

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne ervaring met Taxi Regio: Na het stappen had ik een taxi nodig van het centrum van Rotterdam naar huis, de chauffeur was erg vriendelijk en heeft mij veilig naar huis gebracht, wat een avond! Top service, nogmaals ontzettend bedankt!

Frank Meijer, Rotterdam

Onlangs ben ik op vakantie geweest en in verband met het lastige parkeren op Schiphol zijn we met de taxi van en naar Schiphol gegaan, Taxi Regio heeft ons ruim op tijd in alle rust veilig van locatie naar locatie gebracht. Wij zijn zeer te spreken over goede service.

Bram van Zanten, Schiphol

Regelmatig maak ik gebruik van Taxi Regio voor zakelijke ritten. Taxi Regio gaat net iets verder dan de algemene chauffeurs die ik ken, ze brengen mij van locatie naar locatie en helpen me altijd netjes met instappen.

Sara Nieuwehuizen – Zakelijk

Contact