Taxi Regio over ons

Welkom bij

Taxi Regio

Door vast te houden aan hoge kwaliteitseisen van onze taxi's en chauffeurs, is Taxi Regio in een kort tijdsbestek uitgegroeid tot een betrouwbaar taxibedrijf voor particulieren en bedrijven.
Onze taxi's staan 24 uur per dag en 7 dagen voor u klaar!
Reserveer heel gemakkelijk een taxi middels onze online reserveringsformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch een taxi reserveren.
100% Service

Waarom u kiest voor ons?

Taxi Schiedam
Klanten over ons

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne ervaring met Taxi Regio: Na het stappen had ik een taxi nodig van het centrum van Rotterdam naar huis, de chauffeur was erg vriendelijk en heeft mij veilig naar huis gebracht, wat een avond! Top service, nogmaals ontzettend bedankt!

Frank Meijer, Rotterdam

Onlangs ben ik op vakantie geweest en in verband met het lastige parkeren op Schiphol zijn we met de taxi van en naar Schiphol gegaan, Taxi Regio heeft ons ruim op tijd in alle rust veilig van locatie naar locatie gebracht. Wij zijn zeer te spreken over goede service.

Bram van Zanten, Schiphol

Regelmatig maak ik gebruik van Taxi Regio voor zakelijke ritten. Taxi Regio gaat net iets verder dan de algemene chauffeurs die ik ken, ze brengen mij van locatie naar locatie en helpen me altijd netjes met instappen.

Sara Nieuwehuizen – Zakelijk