Taxi Centraal Station Rotterdam

taxi Rotterdam CS

Taxi bestellen Rotterdam Centraal Station

taxi

WIL JE EEN TAXI BIJ ROTTERDAM CS BESTELLEN?

Reist u lekker met de trein maar toch een taxi nodig van of naar Rotterdam CS  waarbij u verzekerd bent van service en kwaliteit? Taxi Rotterdam CS zorgt ervoor dat u goed terecht op tijd op uw bestemming van of naar Rotterdam Centraal Station komt.


Wanneer u een taxi van of naar Rotterdam CS Station bestelt dan zijn wij er altijd zeer snel. Wij hebben inmiddels 10 taxi’s 24/7 klaar staan om u van dienst te zijn. Wij doen veel ritten binnen Rotterdam zoals naar het centrum, een taxi naar het Dierengaarde Blijdorp, een taxi naar Rotterdam Airport of naar de Havens. Wij brengen u snel en veilig naar de desgewenste bestemming.


logo van mercedes met taxi

SOORTEN RITTEN TAXI ROTTERDAM

Bij ons kunt u een taxi in Rotterdam reserveren voor verschillende soorten ritten:

  • Prive Taxi Rotterdam CS
  • Taxi Rotterdam Luchthavenvervoer
  • Spoed Pakketservice Taxi Rotterdam
  • Zorgvervoer Rotterdam
  • Groepsvervoer Taxi Rotterdam
  • Taxi Rotterdam Maasvlakte

BETAALMOGELIJKHEDEN TAXI ROTTERDAM

Ons doel is om u een zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk taxirit te laten ervaren. Bij Taxiregio kunt u op verschillende manieren betalen in de taxi van en naar Rotterdam.

Wij bieden u de onderstaande mogelijkheden aan:

Contant
Betaal in de taxi van of naar Taxi Rotterdam CS met contant geld, wel zo gemakkelijk.

Pinnen
Alle taxi’s van Taxiregio zijn voorzien van een pinpad. Wilt u uw taxi in Rotterdam betalen met de pinpas dan maken wij u dit mogelijk, ook de kleine bedragen. zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Veilig en zonder extra kosten.

Creditcard
In een taxi van Taxi Regio kunt u met creditcard betalen. Alle taxi’s accepteren VISA, MasterCard en American Express. Veilig en zonder extra kosten.

VASTE TAXI PRIJZEN VAN EN NAAR ROTTERDAM CENTRAAL STATION

Via ons kan je ook langere ritten bestellen zoals  een taxi van Rotterdam CS naar Schiphol of een taxi van Rotterdam Centraal Station naar Brussel. U kunt ook via onze nummer meer informatie opvragen.

U kunt heel gemakkelijk via onze online reserveringsformulier een taxi bestellen ook is het uiteraard mogelijk om te bellen via ons nummer: 010 – 210 4186. Rotterdam heeft enorm veel aan te bieden de Erasmusbrug is bijvoorbeeld een van redenen om Rotterdam te bezoeken.

Onze taxi’s kennen Rotterdam en kunnen u op vrijwel elke locatie afzetten.

Klanten over ons

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne ervaring met Taxi Regio: Na het stappen had ik een taxi nodig van het centrum van Rotterdam naar huis, de chauffeur was erg vriendelijk en heeft mij veilig naar huis gebracht, wat een avond! Top service, nogmaals ontzettend bedankt!

Frank Meijer, Rotterdam

Onlangs ben ik op vakantie geweest en in verband met het lastige parkeren op Schiphol zijn we met de taxi van en naar Schiphol gegaan, Taxi Regio heeft ons ruim op tijd in alle rust veilig van locatie naar locatie gebracht. Wij zijn zeer te spreken over goede service.

Bram van Zanten, Schiphol

Regelmatig maak ik gebruik van Taxi Regio voor zakelijke ritten. Taxi Regio gaat net iets verder dan de algemene chauffeurs die ik ken, ze brengen mij van locatie naar locatie en helpen me altijd netjes met instappen.

Sara Nieuwehuizen – Zakelijk

Contact