Taxi Maassluis

Wil je genieten van een avond in de theaters en bioscopen in Maassluis en omgeving, maar zie je op tegen het zelf rijden? Of wil je dat een taxi je naar Schiphol brengt? Taxi Regio brengt je graag naar je bestemming. We zijn 24/7 beschikbaar. We halen je overal op in de regio Maassluis en brengen je van daaruit naar elke gewenste locatie. Wil je bijvoorbeeld van Maasland naar Delft reizen? Ook dat is geen probleem. Taxi Regio staat voor je klaar wat mobiliteit betreft.

taxi vlaardingen

taxi Maassluis

Best Taxi Maassluis

taxi
Hoge Kwaliteiten

ONZE RIT IS GOEDKOOP

Je kunt eenvoudig en snel reizen met onze taxi van Maassluis naar nabijgelegen steden zoals Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag of bijvoorbeeld Hoek van Holland door gebruik te maken van onze diensten. Omdat we meerdere chauffeurs hebben, is er altijd een rit beschikbaar voor jou. Boek een taxi voor elke gewenste reis. Naast reguliere ritten bieden we vaste tarieven voor vervoer naar Schiphol Amsterdam en Rotterdam Airport. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren om te profiteren van spotgoedkope taxiritten vanuit Maassluis.

TAXI MAASSLUIS, VOOR ZOWEL KORTE ALS LANGE AFSTANDEN

Maassluis is een stad in de provincie Zuid-Holland met ongeveer 32 duizend inwoners. Er zijn verschillende prachtige historische bezienswaardigheden te zien in de stad zelf. Iedereen kan gebruik maken van onze ritten. Korte reizen kunnen bijvoorbeeld per taxi worden gemaakt, maar het is ook mogelijk om naar Schiphol gebracht te worden. Precies daar waar jouw behoefte ligt. Het Maassluis taxi centrum is beschikbaar voor ritten die voor een latere datum zijn gereserveerd. Dit kan je de extra zekerheid bieden die je nodig hebt, bijvoorbeeld als je een vlucht moet halen.

BOEK EEN TAXI VAN MAASSLUIS NAAR HET VLIEGVELD

Taxi’s van Maassluis naar Rotterdam Airport of Schiphol kunnen 24 uur van tevoren worden geboekt tegen zeer aantrekkelijke tarieven. We brengen je van Maassluis naar Schiphol tegen de meest betaalbare tarieven die je je kunt voorstellen. Als je met meer dan 4 personen bent en gebruik wilt maken van de taxiservice, kun je dit ook doen met onze taxiritten, door de rit te delen en de kosten te verdelen. Een taxibus kost €139 naar het vliegveld (Schiphol) en €75 naar Rotterdam Airport. Bel vandaag nog om een taxi van Maassluis naar het vliegveld te boeken. Je kunt ook direct een retourrit boeken. Regel dit telefonisch of per taxi als je naar het vliegveld gaat. Zo kom je veilig thuis na een geweldige vakantie.

taxi naar shiphol

TAXI MAASSLUIS CHAUFFEURS

Het taxicentrum in Maassluis hecht veel waarde aan kwaliteit. U wilt er zeker van zijn dat uw reis veilig verloopt. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken met onze taxidienst in Maassluis. Wij stellen veiligheid, efficiëntie en klanttevredenheid voorop. Als gevolg daarvan nemen we alleen gecertificeerde chauffeurs aan met jarenlange ervaring in de regio. Kortom, we brengen u graag van de ene locatie naar de andere. Taxi Maassluis regelt graag vervoer naar uw bestemming. Dit doen we niet alleen tegen een redelijke prijs, maar ook met een rit waarin u meer over de omgeving kunt leren. Laat onze chauffeurs u verrassen met interessante feiten. Ik hoop u binnenkort te zien in een van onze taxi’s.

EEN DEEL ZIJN VAN HET DAGELIJKSE LEVEN VAN MENSEN.

Een vriendelijk bedrijf zijn en gastvrij dienen, dat is onze ambitie waarin u van tevoren weet waar u aan toe bent, bij het tevredenstellen van onze klanten. Geen gedoe, alleen gemak en snelheid. De reis is een belangrijk onderdeel om op uw bestemming te komen. Iedereen heeft zijn eigen doelen in het leven. We helpen u graag om daar te komen.

We geloven in de kracht van een markt waarin vraag en aanbod perfect in balans zijn en mobiliteit optimaal is georganiseerd. We spelen een belangrijke rol om het eenvoudig te maken voor de reiziger en de chauffeur om elkaar te vinden en te verbinden. We houden de prijzen laag en de service hoog door uw reis zo efficiënt mogelijk te organiseren. We besparen ook veel lege kilometers, wat leidt tot minder CO2-uitstoot.

VOORDELEN DIE U GENIET

PASSENGIERSVOORDELEN

Wij stellen onze klanten in staat om gebruik te maken van concurrerige tarieven die tot wel 70% goedkoper zijn dan meterprijzen. Het maakt niet uit wat uw doelen zijn. Wij rijden overal in Nederland. Transfers naar Duitse en Belgische luchthavens zijn ook mogelijk. Onze vriendelijke chauffeurs zullen de kwaliteit controleren en zorgen voor een comfortabele reis. U kunt eenvoudig online een taxi bestellen.

VOORDELEN VOOR CHAUFFEURS

Regio Taxi Maassluis biedt u een groot aantal ritten per dag aan. U ontvangt meldingen van ritten uit uw eigen regio en beslist of u ze wilt rijden en tegen welk tarief. U kunt precies de ritten kiezen die goed in uw agenda passen, zodat u minder lege kilometers rijdt. Dit stelt u in staat om meer te verdienen in minder tijd. U draagt ook bij aan het verminderen van CO₂-uitstoot.

logo van mercedes met taxi

BOEK EEN TAXI MET UW ZAKELIJKE ACCOUNT

Een zakelijk account maakt het eenvoudig en voordelig om een taxi te boeken voor uw bedrijf. Onze diensten stellen medewerkers in staat om op elk moment naar hun bestemming te reizen. Alle vervoer naar Nederlandse bestemmingen en Duitse en Belgische luchthavens worden geboekt vanaf uw zakelijke account.

Ontdek nu de voordelen van ons zakelijke account!

Door heel Nederland Ons uitgebreide netwerk van chauffeurs stelt u in staat om vanuit elke locatie in Nederland een zakelijke taxi te boeken.

Concurrerende prijs Wij bieden tot wel 70% korting in vergelijking met metertarieven. We rekenen geen verborgen kosten. Dus geen verrassingen.

Betaling van de rekening Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om een taxi op rekening te bestellen. Elke maand sturen wij u een samengevoegde factuur voor al uw geboekte ritten.

Overzichtelijke facturen Alle facturen worden duidelijk weergegeven in uw zakelijke account. Deze facturen kunnen eenvoudig worden gedownload voor elke declaratie.

Op maat gemaakt vervoer Keuze uit standaard vervoer, taxibusjes, elektrisch vervoer, luxe vervoer en rolstoeltaxi’s. Bij ons heeft u altijd een privétaxi.

Taxi Vlaardingen

Duurzame onderneming Het gebruik van een lokale chauffeur die de reis efficiënt kan plannen en zelfstandig kan uitvoeren, bespaart veel lege kilometers en zijn CO2-uitstoot.

VEELGESTELDE VRAGEN

V: In welke gebieden werken jullie?

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland dankzij ons uitgebreide netwerk van meer dan 5000 chauffeurs. Zakelijke taxiritten van en naar elke locatie in Nederland, maar ook luchthavens in België en Duitsland, kunnen geboekt worden.

V: Is het mogelijk om vooraf taxiritten te reserveren?

Al onze klanten kunnen taxiritten op rekening bestellen. We voeren een aantal controles uit voordat we de service inschakelen. Klanten die op rekening boeken ontvangen een maandelijkse totaalrekening voor alle geboekte ritten.

V: Is het ook mogelijk om luxe vervoer te boeken?

Zeker! Een luxe taxi is te boeken naast een standaard taxi, taxibusje (tot en met 8 personen), rolstoeltaxi en elektrische taxi. Onze luxe taxi wordt vaak ingezet voor zakelijke afspraken. De luxe taxiservice voorziet in een E-segment auto bestuurd door een in pak geklede chauffeur.