Taxi Leerlingenvervoer

Taxi Leerlingenvervoer

Taxi Regio Leerlingenvervoer

Taxi Regio Leerlingenvervoer: Gespecialiseerd Vervoerszorg voor kind/kinderen

Bent u directeur van een onderwijsinstelling of bent u ouder/verzorger en op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor uw leerlingen of kind? Taxi Regio lost deze zorgen voor u op. Op het gebied van leerlingenvervoer zijn wij de ideale partner. Al jarenlang vervoeren wij leerlingen dagelijks naar en van school.

[ /vc_column]

  • Bent u medewerker of docent van een grote school, of een onderwijsinstituut in het bijzonder onderwijs, en het is uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer? Schakel ons dan direct in en wij regelen het vervoer.
  • Wij zijn de taxicentrale waarmee uw graag samenwerkt. Taxi Regio doet precies wat u van ons verwacht. Onze ervaren chauffeurs weten precies hoe ze met kinderen moeten omgaan. Zij weten dat leerlingenvervoer andere kwaliteiten vraagt dan volwassenen van A naar B brengen. Onze chauffeurs passen zich aan, aan ieder kind. Dat is inclusief beperkte en gehandicapte kinderen.
  • Tevens werken wij samen met grote instellingen zoals het diverse Gemeentes Regio Zuid Holland
  • Tot slot zijn wij ook een Toegestane Taxi Organisatie (TTO) met AGB registratie . Als TTO-houder met AGB register kunnen we onze klanten voorzien van een kwalitatieve en prettige reiservaring.
  • Neem contact info@taxiregio.nl op of bel 010-2104186 ons voor speciale verzoeken of vragen.
Klanten over ons

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne ervaring met Taxi Regio: Na het stappen had ik een taxi nodig van het centrum van Rotterdam naar huis, de chauffeur was erg vriendelijk en heeft mij veilig naar huis gebracht, wat een avond! Top service, nogmaals ontzettend bedankt!

Frank Meijer, Rotterdam

Onlangs ben ik op vakantie geweest en in verband met het lastige parkeren op Schiphol zijn we met de taxi van en naar Schiphol gegaan, Taxi Regio heeft ons ruim op tijd in alle rust veilig van locatie naar locatie gebracht. Wij zijn zeer te spreken over goede service.

Bram van Zanten, Schiphol

Regelmatig maak ik gebruik van Taxi Regio voor zakelijke ritten. Taxi Regio gaat net iets verder dan de algemene chauffeurs die ik ken, ze brengen mij van locatie naar locatie en helpen me altijd netjes met instappen.

Sara Nieuwehuizen – Zakelijk

Contact