Taxi Rotterdam

Taxiservice rotterdam

Taxi bestellen rotterdam

 

taxi

WILT U EEN TAXI BESTELLEN IN ROTTERDAM?

Wilt u een taxi bestellen in Rotterdam waar u verzekerd bent van service en kwaliteit? Taxiregio zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt vanuit of naar Rotterdam toe.

[haul]

Wanneer u een taxi bestelt, zijn we altijd zeer snel ter plaatse. We hebben nu 10 taxi’s beschikbaar, 24/7, om u van dienst te zijn. We doen veel ritten binnen Rotterdam, zoals naar het centrum, een taxi naar Diergaarde Blijdorp, een taxi naar Rotterdam Centraal Station of naar de havens. We brengen u snel en veilig naar de gewenste bestemming.

mercedes logo with taxi

SOORTEN TAXIRITTEN

    Bij ons kunt u een taxi in Rotterdam boeken voor verschillende soorten reizen:

  • Privé taxi Rotterdam
  • Luchthavenvervoer
  • Spoedpakketdienst taxi Rotterdam
  • Zorgvervoer Rotterdam
  • Groepsvervoer Rotterdam
  • Taxi CS
  • Schoolvervoer

BETAALMOGELIJKHEDEN TAXI ROTTERDAM

Ons doel is om u een taxirit te laten ervaren die zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk is. Bij Taxiregio kunt u op verschillende manieren betalen in de taxi van en naar Rotterdam.

Wij bieden u de volgende opties:

Contant geld

Betaal in de taxi van of naar Rotterdam met contant geld, zo eenvoudig is het.

Pin

Alle taxi’s van Taxiregio zijn uitgerust met een pinautomaat. Als u met uw pinpas wilt betalen voor uw taxi in Rotterdam, maken we dit mogelijk, zelfs voor kleine bedragen. Zo hoeft u geen extra contant geld mee te nemen. Veilig en zonder extra kosten.

Credit card

U kunt betalen met een creditcard in een taxi van Taxi Regio. Alle taxi’s accepteren VISA, MasterCard en American Express. Veilig en zonder extra kosten.

VASTE TAXITARIEVEN NAAR EN VAN ROTTERDAM

taxi to shiphol

U kunt ook langere reizen bij ons bestellen, zoals een taxi van Rotterdam naar Schiphol of een taxi van Rotterdam naar Brussel. U kunt ook meer informatie opvragen via ons nummer.

U kunt eenvoudig een taxi bestellen via ons online reserveringsformulier en het is natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen op ons nummer: 010 – 210 4186. Rotterdam heeft veel te bieden, de windmolens zijn een van de redenen om Rotterdam te bezoeken.

Onze taxi’s kennen Rotterdam en kunnen u bij bijna elke locatie afzetten.

Klanten over ons

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne ervaring met Taxi Regio: Na het stappen had ik een taxi nodig van het centrum van Rotterdam naar huis, de chauffeur was erg vriendelijk en heeft mij veilig naar huis gebracht, wat een avond! Top service, nogmaals ontzettend bedankt!

Frank Meijer, Rotterdam

Onlangs ben ik op vakantie geweest en in verband met het lastige parkeren op Schiphol zijn we met de taxi van en naar Schiphol gegaan, Taxi Regio heeft ons ruim op tijd in alle rust veilig van locatie naar locatie gebracht. Wij zijn zeer te spreken over goede service.

Bram van Zanten, Schiphol

Regelmatig maak ik gebruik van Taxi Regio voor zakelijke ritten. Taxi Regio gaat net iets verder dan de algemene chauffeurs die ik ken, ze brengen mij van locatie naar locatie en helpen me altijd netjes met instappen.

Sara Nieuwehuizen – Zakelijk

Contact