Schiedamse Taxi

SCHIEDAMSE TAXI

tel 010-2104186

Taxi Regio

Schiedamse Taxi

Taxi bestellen Schiedam


Vervoer bij SCHIEDAMSE TAXI BESTELLEN?

Wilt u een taxi bestellen bij Schiedamse taxi waarbij u verzekerd bent van service en kwaliteit? Taxiregio zorgt ervoor dat u goed terecht op tijd op uw bestemming van of naar Schiedam komt.

Taxi Schiedam

Wanneer u een taxi bij Schiedamse Taxi besteld dan zijn wij er altijd binnen een paar minuten vandaar de Schiedamse taxi (Taxi Regio) . Wij hebben inmiddels 10 taxi’s 24/7 klaar staan om u van dienst te zijn. Wij doen veel ritten binnen Schiedam zoals naar het centrum, een taxi naar het Franciscus Vlietland Ziekenhuis (let op wij hebben geen rolstoelbus) of een taxi naar Schiedam Centrum Station. Wij brengen u snel en veilig naar de desgewenste bestemming.

Taxi Schiedam

SOORTEN RITTEN TAXI SCHIEDAM

Bij ons kunt u een taxi in Schiedam reserveren voor verschillende soorten ritten:

  • Prive Schiedamse Taxi
  • Taxi Schiedamse Luchthavenvervoer
  • Spoed Pakketservice Taxi Schiedam
  • Zorgvervoer Schiedam
  • Schoolvervoer
  • Groepsvervoer Schiedamse Taxi
  • VIP Special Vervoer in het Luxe Pricacy Vervoer met Afspraak

logo van mercedes met taxi

BETAALMOGELIJKHEDEN TAXI SCHIEDAM

Ons doel is om u een zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk taxirit te laten ervaren. Bij RMC TAXI kunt u op verschillende manieren betalen in de taxi van en naar Schiedam.

Wij bieden u de onderstaande mogelijkheden aan:

Contant
Betaal in de taxi van of naar Schiedam met contant geld, wel zo gemakkelijk.

Pinnen
Alle taxi’s van Taxiregio zijn voorzien van een pinpad. Wilt u uw taxi in Schiedam betalen met de pinpas dan maken wij u dit mogelijk, ook de kleine bedragen. zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Veilig en zonder extra kosten.

Creditcard
In een taxi van ons bedrijf kunt u met creditcard betalen. Alle taxi’s accepteren VISA, MasterCard en American Express. Veilig en zonder extra kosten.

taxi aanhouden

VASTE TAXI PRIJZEN VAN EN NAAR SCHIEDAM

taxi naar shipholVia ons kan je ook langere ritten bestellen zoals : een taxi van Schiedam naar Schiphol of een taxi van Schiedam naar Brussel. U kunt ook via onze nummer meer informatie opvragen.

U kunt heel gemakkelijk via onze online reserveringsformulier een taxi bestellen ook is het uiteraard mogelijk om te bellen via ons nummer: 010 – 210 4186. Schiedam heeft enorm veel aan te bieden de molens zijn bijvoorbeeld een van redenen om Schiedam te bezoeken.

Onze taxi’s kennen schiedam en kunnen u op vrijwel elke locatie afzetten.

Klanten over ons

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne ervaring met Taxi Regio: Na het stappen had ik een taxi nodig van het centrum van Rotterdam naar huis, de chauffeur was erg vriendelijk en heeft mij veilig naar huis gebracht, wat een avond! Top service, nogmaals ontzettend bedankt!

Frank Meijer, Rotterdam

Onlangs ben ik op vakantie geweest en in verband met het lastige parkeren op Schiphol zijn we met de taxi van en naar Schiphol gegaan, Taxi Regio heeft ons ruim op tijd in alle rust veilig van locatie naar locatie gebracht. Wij zijn zeer te spreken over goede service.

Bram van Zanten, Schiphol

Regelmatig maak ik gebruik van Taxi Regio voor zakelijke ritten. Taxi Regio gaat net iets verder dan de algemene chauffeurs die ik ken, ze brengen mij van locatie naar locatie en helpen me altijd netjes met instappen.

Sara Nieuwehuizen – Zakelijk

Contact