Blijdorp Rotterdam Taxi

TaxiBlijdorp Rotterdam

Taxi bestellen Blijdorp Rotterdam


TAXI BLIJDORP ROTTERDAM BESTELLEN? bel 010-210 4186

Wilt u een taxi bestellen bij Taxi Blijdorp Rotterdam waarbij u verzekerd bent van service en kwaliteit? Taxiregio zorgt ervoor dat u goed terecht op tijd op uw bestemming van of naar Dierentuin Blijdorp in Rotterdam komt.

Wanneer u bij Taxi Blijdorp Rotterdam bestelt dan zijn wij er altijd binnen 10 minuten op uw locatie. Wij hebben inmiddels 10 taxi’s 24/7 klaar staan om u van dienst te zijn. Wij doen veel ritten binnen Rotterdam zoals naar het centrum, een taxi naar uitgaansgebied of naar Rotterdam Airport. Wij brengen u snel en veilig naar de desgewenste bestemming.

Taxi Blijdorp Rotterdam

SOORTEN RITTEN TAXI BLIJDORP ROTTERDAM

Bij ons kunt u een taxi in Blijdorp Rotterdam reserveren voor verschillende soorten ritten:

  • Prive Taxi Dierentuin Blijdorp
  • Taxi Rotterdam Luchthavenvervoer
  • Spoed Pakketservice Taxi Rotterdam
  • Uitgaans vervoer
  • Groepsvervoer Taxi Rotterdam

BETAALMOGELIJKHEDEN TAXI BLIJDORP ROTTERDAM

Ons doel is om u een zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk taxirit te laten ervaren. Bij Taxiregio kunt u op verschillende manieren betalen in de taxi van en naar Dierentuin Blijdorp.

Wij bieden u de onderstaande mogelijkheden aan:

Contant
Betaal in de taxi van of naar Rotterdam Blijdorp  met contant geld, wel zo gemakkelijk.

Pinnen
Alle taxi’s van Taxiregio zijn voorzien van een pinpad. Wilt u uw taxi in Blijdorp betalen met de pinpas dan maken wij u dit mogelijk, ook de kleine bedragen. zodat u geen extra contant geld hoeft mee te nemen. Veilig en zonder extra kosten.

Creditcard
In een taxi van Taxi Regio kunt u met creditcard betalen. Alle taxi’s accepteren VISA, MasterCard en American Express. Veilig en zonder extra kosten.

VASTE TAXI PRIJZEN VAN EN NAAR DIERENTUIN BLIJDORP

    • Ook voor langere ritten (op aanvraag)

Via ons kan je ook langere ritten bestellen zoals : een taxi van Blijdorp naar Schiphol of een taxi van Blijdorp naar Brussel. U kunt ook via onze nummer meer informatie opvragen.

U kunt heel gemakkelijk via onze online reserveringsformulier een taxi bestellen ook is het uiteraard mogelijk om te bellen via ons nummer: 010 – 210 4186. Blijdorp heeft enorm veel aan te bieden. 

Onze taxi’s kennen Blijdorp en kunnen u op vrijwel elke locatie afzetten.

Klanten over ons

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne ervaring met Taxi Regio: Na het stappen had ik een taxi nodig van het centrum van Rotterdam naar huis, de chauffeur was erg vriendelijk en heeft mij veilig naar huis gebracht, wat een avond! Top service, nogmaals ontzettend bedankt!

Frank Meijer, Rotterdam

Onlangs ben ik op vakantie geweest en in verband met het lastige parkeren op Schiphol zijn we met de taxi van en naar Schiphol gegaan, Taxi Regio heeft ons ruim op tijd in alle rust veilig van locatie naar locatie gebracht. Wij zijn zeer te spreken over goede service.

Bram van Zanten, Schiphol

Regelmatig maak ik gebruik van Taxi Regio voor zakelijke ritten. Taxi Regio gaat net iets verder dan de algemene chauffeurs die ik ken, ze brengen mij van locatie naar locatie en helpen me altijd netjes met instappen.

Sara Nieuwehuizen – Zakelijk

Contact